szerző:
hvg.hu

Az Apple piaci felületein euró helyett hamarosan forintban adják meg az árakat, az előrendeléseket és az előfizetéseket magyar forintban számlázzák. A devizaváltás problémákat okozhat az áruházi kredit felhasználása terén – figyelmezteti a cég a magyar ügyfeleket.

A magyarországi App Store-ban, iTunes Store-ban, iBooks Store-ban, Apple Musicon és iCloud-tárhelyen jelenleg alkalmazott euró deviza hamarosan forintra változik – írta felhasználóinak az Apple pénteken.

A devizamódosítás után az előrendeléseket és az előfizetéseket magyar forintban számlázzák ki, és a meglévő iTunes-ajándékegyenlegek is a helyi devizában jelennek meg.

Kérik a felhasználókat, hogy emiatt az első adandó alkalommal váltsák be ajándékegyenlegüket.

Emellett arra is figyelmeztetik őket, hogy a devizaátváltás során problémákat tapasztalhatnak az áruházi kredit megtekintése, felhasználása vagy beváltása terén.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!