szerző:
hvg.hu

Fagyit osztott a dolgozóknak a hőség miatt az indiai Apollo Tyres a gyöngyöshalászi abroncsgyárban.

Az Apollo Tyres a tavasszal átadott gyöngyöshalászi gyárában a rendszeres hűtött limonádén és vízosztáson kívül fagyit is osztott pénteken a dolgozóknak. 

A dolgozók több mint 85 kiló fagyit fogyasztottak el, ez majdnem 100 liternyi mennyiséget jelent. Három óra alatt 700 közepes adag fagyit préseltek ki a gépből, a gyártásban dolgozó partnercégek alkalmazottai is kaptak belőle. 
  
A gyárban vannak olyan részlegek, ahol évszaktól függetlenül magasabb a hőmérséklet, ilyen például a vulkanizálás, itt van most a legnagyobb hőség, ide most párásító ventillátorokat is kihelyeztek.
 
Az Apollo Tyres tavasszal átadott gyöngyöshalászi abroncsgyárában kedd óta vizet is osztanak. Eddig csaknem 2000 palack hűtött víz, illetve cukormentes ízesített víz, limonádé fogyott el.

Ma újabb 700 palack vizet osztottak szét, a dolgozók pénteken nektarint is kaptak. A gyár területén golfkocsikkal juttatják el a vizet el a gyártásban dolgozóknak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!