szerző:
hvg.hu

Az első ilyen egység a Gozsdu udvarban lesz, de jövőre még két helyen nyitnának Jamie's Pizzeriát.

November közepén nyit Budapesten Jamie Oliver pizzériája, hivatalos nevén Jamie's Pizzeria by Jamie Oliver - írja az Index. Az étterem egy teljesen új étteremlánc első tagja, Jamie Oliver eddig ugyanis csak Indiában nyitott pizzériát.

Az új pizzéria a Gozsdu Udvarban lesz, és ezt az éttermet is a Jamie's Italian Budapest franchise jogainak birtokosa, azaz a Zsidai Group Kft. nyitja majd, de a Jamie's Pizzeria kínálata és arculata teljesen eltér majd a Jamie's Italian nevű helyekétől.

A kínálatban 15 féle pizza, 3 féle tészta és 5 féle saláta szerepel majd, illetve menüben egy kis pizza salátával.

A tervek szerint a november 11-én a Gozsdu udvarban nyitó Jamie's Pizzeria után 2018-ban két másik pizzéria is nyílik majd, az egyik Pesten, a másik Budán.

Az új helyeken elvileg lesz házhozszállítás is, később pedig vidékre is terjeszkednének.

Szerdán az új étterem bemutatóján Takács J. Roland, a budapesti Jamie's Italian séfje elmondta, a pizzatészta alapja az Olaszországban is használt, nagyon finom, 00-ás liszt, és a tésztát legalább 12, de akár 24 óráig is kelesztik. A pizzák elektromos sütőben készülnek majd 400 fokon, és nagyjából öt perc alatt sülnek meg. A feltétek között lesz például édesköményes pizza is, és a legtöbb alapanyag természetesen olasz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!