szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Itt van a kozmetika, a dohánybolt, a sarkon befordulva meg a családi házban az új magyar légitársaság. Megnéztük a Ronan Air vecsési telephelyét.

A Malév óta hagyományos légitársaság nélkül maradt hazai repülésrajongókat hónapok óta az érdekli leginkább, hogy mennyire vehető komolynak a Ronan Air indulása. Ez az a projekt, amelyet Rohan Nanayakkara, Magyarország Srí Lanka-i tiszteletbeli konzulja jegyez, de vajmi keveset tudni róla.

Először augusztusra ígérte az indulást, de ez elmaradt, majd a múlt héten egy impozáns weboldallal kezdtek életjelek szivárogni a Ronan háza tájáról. Megjelent egy térkép a tervezett útvonalakról, köztük 12 nemzetközi és 2 hazai célponttal, Debrecennel és Péccsel.

A körvonalazódó üzleti terv meglehetősen furcsa, erről részletesen itt írtunk.

Miután a cég a honlapján megadta a magyar központjának vecsési címét is, elmentünk, és megpróbáltunk becsöngetni hozzá.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!