szerző:
hvg.hu

Hold néven folytatja a Concorde – jelentették be.

Huszonhárom év után nevet vált a Concorde Alapkezelő, a jövőben Hold Alapkezelő néven fut a cég – jelentették be. A cég az ország negyedik legnagyobb alapkezelője, közel 600 milliárd forintot kezel. A névváltással együtt kampányt is indítanak, ez a terveik szerint novemberben kezdődik.

A névváltoztatást bejelentő sajtótájékoztatón Szabó László, az alapkezelő elnöke elmondta: a Hold nevet használták a cégnél már korábban is, 2011-ben már létezett a Hold alap. Amikor az évtized elején a mostani tulajdonosi körhöz került a vállalat, azt hitték, világos lesz a piac számára is, hogy a Condorde Értékpapír és a Concorde Alapkezelő nem ugyanaz a cég, sőt gyakran egymás riválisai is, mostanra pedig eljutottak oda, hogy a név megváltoztatása a legjobb megoldás.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!