szerző:
hvg.hu

Teljes arculatváltás várható, csak győzzünk kiigazodni rajtuk.

Arculatváltás jön a Story Tv-nél, amely megváltoztatja csatornái nevét és egy újat is elindít. Jövő évtől a Story4 csatorna neve TV4-re változik, a Story5-ből Story4, a Galaxyból pedig Galaxy4 és Film4 lesz – írta a Média Piac.

A változásokról a beszámoló szerint a Digital Media & Communications Zrt. vezérigazgatója, Borsány-Gyenes András beszélt a Big Picture konferencián.

A cég három tévécsatornát üzemeltet, a Story4 több mint egy évtizede, 2006-ban kezdte meg a sugárzást, a Story5 öt évvel később, a Galaxy pedig tavaly indult.

A csatornák programjai közül a Média Piac kiemelte a Story4-re érkező Klinika – Az új generáció című sorozatot, amely Németországban jelenleg az egyik legnépszerűbb széria.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!