szerző:
hvg.hu

A Gilda Max váratlanul bezárta legnagyobb termét az eddigi hat közül.

Egyik napról a másikra már nem nyitott ki a létesítmény a Savoya Parkban, a cég november 17-i keltezésű bejelentése a Facebookon műszaki okokra hivatkozik.

A bérletek a hálózat egy másik termében felhasználhatók, de az ügyfelek így is zúgolódnak. Egyrészt a a helyszínen nem tájékoztatták őket előre, volt, aki még megvette féléves bérletét pár nappal a bezárás előtt, az Alléban található terem, ahová mehetnek, sokaknak messze van, másrészt ott nem lehet ingyen parkolni – olvasható a közlemény alatti kommentekben.

Van, aki disszonánsnak tartja, hogy a bezárásról szóló közlemény alján ott virít a Magyar Termék Nagydíj kitüntetettje-felirat.

A Gilda Max honlapján még azt írják, hat termük van, de az egyik menüsorból már ki is vették a Savoya Parkot, ahol még nem, arra kattintva a felhasználó az Alléban található terem oldalán találja magát.

A cégbemutató részben olvasható, hogy a Gilda Max szakmai igazgatója Béres Alexandra fitneszvilágbajnok. Meg az is, hogy „átgondolt üzletpolitika, kiszámítható növekedés, mindig garantált biztonság, a legkörültekintőbb vezetői kiválasztás, a világ vezető mozgásformái Budapesten: dióhéjban ma ezt jelenti a Gilda menedzsment.”