szerző:
hvg.hu

Jelentősebb műszaki probléma adódott a három éve átadott stadionnal.

Már egyeztet egymással a tulajdonos államot képviselő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. és a kivitelező Market Zrt., mert komolyabb, javítást igénylő műszaki problémát találtak a Groupama Arénában – adta hírül a Zoom.hu.

A lap úgy tudja, hogy a gond a főépület pinceszintjét érinti, ahol komolyabb beavatkozásra lesz szükség. A kérdés – írták –, hogy a kivitelező garanciális javításként végezze-e el a munkát, vagy külön megbízásban.

A vagyonkezelő nem cáfolta a problémát, azt írta az oldal megkeresésére, hogy bővebb tájékoztatást „a kivitelezővel zajló egyeztetések lefolytatását követően” tudnak adni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Átverték a klubot a verekedő Fradi-ultrák?

Nem indult eljárás a brutálisan megvert Fradi-drukker ellen. Azok ellen viszont, akik csaknem meglincselték, csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntette a megalapozott gyanú.