szerző:
hvg.hu

Ön is akkus fúrót talált a fa alatt? Nincs egyedül.

A szokásos slágertermékek mellett szokatlan áruk is felbukkantak az év végi bevásárlások alapján készített toplistán: az Extreme Digital szerint az akkus fúrógép is bekerült a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok közé.

A decemberi toplista a legnagyobb forgalmú hazai webáruházban a hvg.hu-nak elküldött lista alapján így alakult:

  1. tévé
  2. mosógép
  3. mobiltelefon
  4. konyhai eszközök, kisgépek
  5. akkus fúrógép

A legnépszerűbb tévé egy ultra-HD felbontású 43 colos okostévé volt, míg a legfelkapottabb okostelefon egy középkategóriás Android volt 5,2 colos OLED kijelzővel.

Az új termékek közül a hoverboardok voltak a legkelendőbbek decemberben, míg a Lego játékok közül a rendőrautót, tűzoltóautót is tartalmazó City-sorozat játékai váltották ki a legnagyobb érdeklődést. Népszerűek voltak még a porszívók, a headsetek és a fülhallgatók, a balance boardok is.

Az év egészét tekintve ezekből a termékekből adták el a legtöbbet:

  1. mobiltelefon
  2. tévé
  3. IT kategóriából a külső merevlemezek és a hálózati eszközök
  4. barkácseszközök
  5. hűtőszekrény és klíma

Népszerűek voltak ezen kívül az elektromos fogkefék és tartozékaik, a kapszulás kávéfőzők és a kávékapszulák, a LED lámpák, a tisztítóeszközök (felmosók és kiegészítők például) és a Lego dobozok is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!