szerző:
hvg.hu

Aki kisgyerekként gondolkozott azon, hol töltik a buszok az éjszakát, most boldogan figyelheti, hogyan kommunikál egy igazán profi tömegközlekedési cég.

A közösségi média nagy kedvence lett a dublini tömegközlekedési cég – és ehhez nem kellett többet tenniük, mint hogy válaszoljanak egy hároméves gyerek kérdésére. A Twitteren ugyanis valaki azt írta: a gyereke nagyon kíváncsi arra, hogyan döntik el, hogy melyik buszok aludhatnak bent a garázsban, és melyikeknek kell az utcán maradniuk. A Dublin Bus pedig azt a választ adta, amire mindenki vágyott, aki kisgyerekként ezen gondolkozott: minden buszukat egyformán szeretik, felváltva alszanak kint és a garázsban. Amelyikek pedig kint maradnak, azoknak adnak meleg kakaót, hogy ne fázzanak.

A beszélgetés értékén az sem rontott, hogy a kérdést feltevő Matthew Mulligan később elismerte: valójában nincs is gyereke, de nagyon kíváncsi volt, hogyan reagál a cég egy ilyen kérdésre, és egyébként is, gyerekként sokat gondolkozott ilyesmiken. Azt is elmondta: rengetegen keresik meg azzal, hogy a saját gyerekük is ilyet kérdezett, most pedig nagyon örülnek, hogy ez a válasz érkezett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!