szerző:
hvg.hu

Az átvételről nem volt hivatalos bejelentés.

Már keres dolgozókat a CBA-tól átvett üzletébe az Auchan – szúrta ki a hipermarketlánc álláshirdetési között a Blokkk.com. A kiskereskedelmi szakblog megjegyzi: ezek szerint valamit aláírtak velük.

Arról korábban a hvg.hu is írt, hogy a CBA nem csak a Lidlnek, hanem az Auchan számára is átad bolthelyiséget. Szintén egy fővárosi üzletről van szó, amely Kőbányán, a Gyömrői úton található, a jelentkezési határidő február 28-a, a kezdés április.

December elején írta meg a Portfolio, hogy a CBA alapítója, Baldauf László több üzletét is átadja a Lidlnek üzemeltetésre. Ezt később a német lánc bejelentése erősítette meg, amelyben a Gazdasági Versenyhivatal előtt jelezte az üzletek átvételét. Baldauf pedig akkor egy interjúban arról beszélt, hogy más lánccal is tárgyal a tulajdonában levő üzletek üzemeltetéséről.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!