szerző:
hvg.hu

Az átvételről nem volt hivatalos bejelentés.

Már keres dolgozókat a CBA-tól átvett üzletébe az Auchan – szúrta ki a hipermarketlánc álláshirdetési között a Blokkk.com. A kiskereskedelmi szakblog megjegyzi: ezek szerint valamit aláírtak velük.

Arról korábban a hvg.hu is írt, hogy a CBA nem csak a Lidlnek, hanem az Auchan számára is átad bolthelyiséget. Szintén egy fővárosi üzletről van szó, amely Kőbányán, a Gyömrői úton található, a jelentkezési határidő február 28-a, a kezdés április.

December elején írta meg a Portfolio, hogy a CBA alapítója, Baldauf László több üzletét is átadja a Lidlnek üzemeltetésre. Ezt később a német lánc bejelentése erősítette meg, amelyben a Gazdasági Versenyhivatal előtt jelezte az üzletek átvételét. Baldauf pedig akkor egy interjúban arról beszélt, hogy más lánccal is tárgyal a tulajdonában levő üzletek üzemeltetéséről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!