szerző:
HVG
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Gyógyszer- és gyógyászati nagykereskedelem lesz a RochePharma Kft. néven december végén bejegyzett vállalkozás fő tevékenysége. Köze azonban nincs az innovatív gyógyszergyártásban a világ legnagyobbjai között jegyzett svájci családi tulajdonú céghez.

A jól csengő Roche nevével ékeskedő „Pharma” gyaníthatóan inkább a keleti nyitás terméke. Két egyesült arab emírségekbeli és egy iráni üzletember egyenként 1 millió forintos törzsbetéttel jegyzi az új vállalkozást. Egyikőjük már nem kezdő a magyar terepen, a dubai Mohammad Bagher Shojaei 2016 novemberében – rokonságával karöltve – hozta létre gép, hajó és repülőgép ügynöki nagykereskedelmére a VNG Technológiai Kereskedelmi Kft.-t.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!