szerző:
hvg.hu

Karbantartás miatt nem vagy csak korlátozottan lesznek elérhetők a CIB Bank szolgáltatásai három napon át februárban.

A CIB Bank sms-ben értesítette kedden az ügyfeleit, hogy február közepén három éjszaka nem vagy csak korlátozottan lesznek elérhetők a bank bizonyos szolgáltatásai – hívta fel a figyelmet a Portfolio.hu.

Február 15-én, csütörtökön hajnali 02 óra 30-tól 5 óráig, február 17-én, szombaton éjféltől 5 óráig és február 18-án, vasárnap éjféltől reggel 5 óráig nem lesz elérhető a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, az eBroker szolgáltatás és a Business Terminal szolgáltatás. A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozottan lesz elérhető. 

Február 15-én, csütörtökön 2 óra 30-tól 5 óráig, valamint február 18-án, vasárnap 1 óra 30-tól 4 óráig nem lehet majd kártyával fizetni és készpénzt felvenni. A betéti és hitelkártyás fizetések, internetes bankkártya-tranzakciók sem lesznek elérhetőek. 

A bank honlapján arra kéri ügyfeleit, hogy a pénzügyeikkel kapcsolatos ügyintézést a fentiek figyelembevételével tervezzék.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!