szerző:
hvg.hu

Karbantartás miatt nem vagy csak korlátozottan lesznek elérhetők a CIB Bank szolgáltatásai három napon át februárban.

A CIB Bank sms-ben értesítette kedden az ügyfeleit, hogy február közepén három éjszaka nem vagy csak korlátozottan lesznek elérhetők a bank bizonyos szolgáltatásai – hívta fel a figyelmet a Portfolio.hu.

Február 15-én, csütörtökön hajnali 02 óra 30-tól 5 óráig, február 17-én, szombaton éjféltől 5 óráig és február 18-án, vasárnap éjféltől reggel 5 óráig nem lesz elérhető a CIB Internet Bank, a CIB Bank mobilalkalmazás, az eBroker szolgáltatás és a Business Terminal szolgáltatás. A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozottan lesz elérhető. 

Február 15-én, csütörtökön 2 óra 30-tól 5 óráig, valamint február 18-án, vasárnap 1 óra 30-tól 4 óráig nem lehet majd kártyával fizetni és készpénzt felvenni. A betéti és hitelkártyás fizetések, internetes bankkártya-tranzakciók sem lesznek elérhetőek. 

A bank honlapján arra kéri ügyfeleit, hogy a pénzügyeikkel kapcsolatos ügyintézést a fentiek figyelembevételével tervezzék.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!