szerző:
hvg.hu

De csak részlegesen. Magyarországon 18 ingatlant értékesít az Atrium.

Csehországban egy, Magyarországon 18 ingatlant értékesít a cég portfóliója javítása érdekében – adta hírül a napi.hu.

A cég vezetője, Laid Barzilai azt közölte, a lépés összhangban van azzal a tervvel, hogy nagy méretű, jó minőségű, domináns piaci szerepet játszó bevásárlóközpontokra akarnak koncentrálni, amelyek nagyobb városokban vannak az Atrium fő régiós piacain, Lengyelországban és Csehországban. Ezek kínálnak szerintük jobb esélyt az üzleti értékteremtésre.

A két országban értékesítendő egységekért 70 millió eurót kapott a cég.

A lap emlékeztetett: a Portfólió korábbi cikke szerint az Atrium tulajdonában Magyarországon kisebb élelmiszerüzletek voltak, vidéken főként Penny Marketek tartoztak hozzá. Az óbudai EuroCenter és a Késmárk utcai iroda és raktár volt a két legnagyobb ingatlana.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Ingatlan

Eladták az EuroCentert

Nagy felújítás kezdődhet az EuroCenterben a tulajdonosváltás után. Az óbudai üzletközpont mellett két szombathelyi bolt is a Wing Zrt.-hez került.