szerző:
hvg.hu

Magyarországról támogatják ezután 3700 európai üzlet informatikai rendszerének működését.

Önálló cégbe szervezi és új, Pécsen nyíló irodája révén tovább növeli informatikai támogatási központját az Aldi – közölte a cég. Az Aldi International IT Services Kft. Magyarországról támogatja majd mintegy 3700 európai üzlet informatikai rendszereinek működését.

Biatorbágyon még 2013-ban kezdte el működését az Aldi Dél vállalatcsoport európai üzleteinek informatikai támogatását végző IT-központ. A cégcsoport most úgy döntött, hogy a biatorbágyi központ mellett második szolgáltató központot is nyit Pécsett, így a tervek szerint legalább 50 új munkahelyet hoz létre.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!