szerző:
hvg.hu

Már csak az hiányzik, hogy az ételeket tesztelje a kereső.

Már az iOS-es készülékeken is elérhető a Google Maps szolgáltatása, amely azt mutatja, egy étteremben az adott órában mennyi várakozási idővel kell számolnunk. Az androidos készülékeken már december óta érhető el ez a szolgáltatás, amelynek érdekessége, hogy első körben csak néhány városban közli a cég ezt az információt.

Köztük van Budapest is, pedig nálunk nincs nagy hagyománya annak, hogy a bárpultnál várakoznak a vendégek, amíg felszabadul a számukra egy asztal. Az viszont mindenképpen látszik az adott órára koppintva elérhető információból, hogy mennyire zsúfolt a hely – vagyis mekkora esélyünk van arra, hogy asztalt kapjunk.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!