szerző:
hvg.hu

Megszámolták a biztosítók, vajon kell-e félni péntek 13.-tól. Micsoda meglepetés: nem.

Nem mintha mostanában sokat számítanának a tények, a CIG Pannónia mégis megszámolta, hogy balszerencsésebb nap-e péntek 13-a a többinél. Nagy meglepetést nem okozott az eredmény: nem az.

Sőt, az is nagyon ritka, hogy a péntek balszerencsés legyen – a legtöbb káresemény, az összes káreset ötöde hétfőn történik. Főleg autókárokat szenvednek hétfőn, a vagyon- és felelősségbiztosításban pedig a szombat a legrosszabb nap.

Mindent összesítve a legtöbb káreseménnyel bíró nap szerda 8-ára esik. A legnagyobb károk viszont szombat 24-én szoktak történni – ez legközelebb novemberben lesz.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!