szerző:
hvg.hu/MTI

Több évtized szünet után újra tárgynyereményeket sorsol a Szerencsejáték Zrt.

Felújítja a tárgynyeremény-sorsolásait a Szerencsejáték Zrt. – írta a Népszava. Április 16. és 29. között a legalább 1500 forint értékben ötöslottóval fogadók között, heti sorsolással 50 autót és pénznyereményeket sorsolnak ki – írja a lap a társaságtól kapott tájékoztatásra hivatkozva.

Az ötöslottó történetének első húsz évében szinte havonta volt tárgynyeremény-sorsolás. Az első évtizedekben megtartott 250 sorsolás keretében 505 darab öröklakás, 224 darab családi ház és üdülő, valamint 590 darab gépkocsi talált gazdára. A lottón kisorsolt első autónyeremény egy Wartburg 311-es volt.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!