szerző:
hvg.hu

Sokáig vártak a csapatok, hogy az Elmű megpróbálja kijavítani a hibát, de hiába.

Megtörténik néha, hogy áramszünet miatt szakad félbe egy meccs, de ez különösen szép olyankor, amikor épp az Elektromos-csarnokban megy el az áram. Az Elmű sporttelepén kezdték el lejátszani szerda este a női kézilabda NB I. MTK–Fehérvár-meccsét, csakhogy nagyjából negyedóra játék után elment az áram.

Az Nso tudósítása szerint néhány perccel később a nézőtér fölötti folyosó is elsötétült. A környéken áramszünet volt, az Elektromos Művek pedig félórát kért a javításra, de amikor nem történt semmi változás, a két klub abban maradt, hogy inkább egy nappal később újrajátsszák a meccset.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!