szerző:
hvg.hu

Az OTP vezérigazgatója már a Budai Egészségközpont többségi tulajdonosa is, és a következő évtizedek egyik nagy lehetőségeként tekint a magánegészségügyre.

Régi mániája a magyar egészségügy, lehet, hogy az élet végül nem fogja igazolni ezt a döntését, de az eddigi időszak igazolta a Budai Egészségközpont többségi tulajdonrészének megvásárlását – ezt mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az OTP elnök-vezérigazgatója.

Csányi Sándor arról is beszélt, hogy szerinte a következő évtizedek nagy lehetősége az élelmiszer, a magánegészségügy és az ivóvíz lesz.

Emlékeztetett: a Budai Egészségközpont 60 százalékát szerezte meg. Az eddigi folyamatok elmondása szerint igazolták a számításait, a magánegészségügyi szolgáltatások iránti kereslet folyamatosan bővül. Az intézmény különleges szolgáltatása a gerincsebészet, a bonyolult esetek 90 százalékát ott látják el Magyarországon.

Csányi Sándor szerint nagyon hiányzik ma a megfelelő színvonalú sürgősségi ellátás Magyarországon. Az erre vonatkozó kérdés elől viszont kitért, mert előkészületek folynak ezen a területen. Céljuk, hogy jelentősen bővüljenek, ott, ahol nincs megfelelő ellátás a magyar egészségügyben – fogalmazott.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!