szerző:
hvg.hu

A pécsi Varga Csaba kapta idén a nemzetközi Ray Kroc Díjat, amelyre a gyorsétterem-lánc legjobb étteremvezetői jogosultak.

A Ray Kroc Díjra szóló pályázatokat az országok vezetősége terjeszti fel a nemzetközi szakmai zsűrinek, akik több mint 100 országot magában foglaló mezőnyből választják ki a győzteseket. Ebben a társaságban kapott helyet idén a pécsi Meki-éttermeket vezető Varga Csaba - írja a Privátbankár az étteremlánc közleménye nyomán.

A Ray Kroc díjra 36 ezren pályázhatnak, de a trófeát csak az étteremvezetők legjobb 1 százaléka nyerheti el.

Varga Csaba 2003-ban csatlakozott a Mekihez, még diákként. Tanulmányai után étteremvezető-helyettes lett, majd pedig Balatonlellén étteremvezető. 2013 végén a Pécs belvárosi és Pécs Plaza éttermek, majd 2015-től a Pécs Plaza és Pécs Árkád éttermek vezetőjének nevezték ki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!