szerző:
hvg.hu

A diszkontlánc sem marad le a királyi esküvőről.

A királyi esküvő alkalmából dobott piacra angol pezsgőket és habzóborokat a Lidl az Egyesült Királyságban. A Meghan Markle és Harry herceg nászának lázában égő szigetországban sikerre számíthat a termék, tudni lehet ugyanis, hogy nem csak a monarchia hívei, de a pár is angol pezsgővel koccint majd a jeles eseményen. Persze aligha az 5,99 fontos diszkontverzióval.

A Lidl korábban bort is piacra dobott a jeles esemény tiszteletére, de a jelek szerint a pezsgő az igazi: az utóbbi időben 35 százalékkal megnőtt a habzóborok iránti kereslet az áruházláncnál.

A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!