szerző:
hvg.hu

Újabb állami megbízásokat nyert el Szíjj László cége.

Több közbeszerzésen összesen 12 milliárd forintot nyert el szerdán a Duna Aszfalt – szúrta ki a 24.hu az uniós közbeszerzési értesítőben. A Mészáros Lőrinchez köthető Szíjj László cége 8,77 milliárd forintot kap az 54. sz. főút M5 autópálya és 5. sz. főút közötti szakaszának megépítésére. Ezt a projektet 1 milliárddal drágábban vitte el az öt pályázó közül, mint amennyire a kiíró NIF Zrt. becsülte a megbízás értékét.

A másik pályázati csomagban több nyugat-dunántúli útépítésre írtak ki keretmegállapodást, összesen nettó 7,36 milliárd forint értékben, 34 részre bontva. A legtöbb munkát a Duna Aszfalt nyerte el, összesen 18-at, csaknem 4 milliárd forint értékben. A Swietelsky Magyarország Kft. 9 útépítést csípett meg, majdnem 2 milliárd forintért, a Strabag pedig hetet, közel 1,4 milliárd forintért.

Arról szintén szerdán írt a G7, hogy a Duna Aszfalt Afrikában is megcsípett egy megbízást. A társaság Kongóban építhet utat.

(24.hu)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!