szerző:
hvg.hu

Gondolta volna, hogy Kaposvár lett Magyarország pizzafővárosa?

Az egész országban a pizza a legtöbbször rendelt étel, de Kaposvár alaposan ráver a legtöbb magyar városra. Az összes rendelés ugyanis 60 százaléka pizza a városban – írta a Netpincér.

Az is kiderült a cég adataiból: szerdánként valamiért a nők alig feleannyit rendelnek, mint a férfiak. A hét közepén a férfiak, a hétvégén, főleg vasárnap a nők rendelnek többet. A hét utolsó napján a nők kétszer annyi rendelést adnak le, mint a férfiak.

A gyrost legjobban Debrecenben szeretik: amíg az országban az összes megrendelt ételnek alig 5 százaléka ez, a debreceni rendeléseknél 22 százalék az arány. De azt is megmutatták a számok: a városban a házhoz rendelt desszertek 71 százaléka biztosan palacsinta.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!