szerző:
hvg.hu

Összegyűjtötték a Balaton fizetős strandjainak belépőárait.

Ugyan még csak a bátrabbak mennek be a Balatonba, már nem fagy meg, aki úgy dönt, hogy strandol egyet. A hosszú hétvégére készülve a csodalatosbalaton.hu összegyűjtötte a tó fizetős strandjainak jegyárait.

A legtöbb helyen 600 és 800 forint között lehet felnőtt belépőt kapni. A legdrágább strandot Tihanyban találták, ahol akár 3000 forintot is elkérhetnek egy jegyért, de ezen kívül csak Siófokon, Balatonfüreden, valamint Balatonberényben nem lehet egy ezresnél olcsóbban strandolni. A legolcsóbb felnőttbelépő a balatonszepezdi, mindössze 380 forint.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!