szerző:
MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Szerencsejáték Zrt.-nél több mint háromszor annyiféle dologra lehet majd fogadni most, mint az előző vb idején.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

"Az újítások nemcsak a világbajnokság alatt nyújtanak majd többletlehetőséget, ezeket a jövőben is fenn fogjuk tartani"

– mondta Cselovszki Zoltán általános vezérigazgató-helyettes. Ismertette, országszerte hat helyen, két fővárosi és négy vidéki helyszínen várják kitelepített központokban a szurkolókat televíziókkal, önkiszolgáló terminálokkal és különböző szórakozási lehetőségekkel. A világbajnokságra több, szurkolóknak szóló kiadványt készítettek, így megjelent többek között a "Futballra fel!".

A fogadók kényelmét szolgáló innovációk közül Cselovszki Zoltán kiemelte a Tippmix TV megújítását, az országszerte az értékesítési pontokon elérhető felületen az M4 Sport és a Duna TV adásaihoz feliratok és extra játéklehetőségek társulnak. A csütörtöktől aktív platformon ezeken túl olyan eseményeket is közvetítenek, amelyek eddig nem voltak elérhetők Magyarországon. Jövő hétfőtől pedig a Tippmixen, a Totón és a Góltotón is biztosítanak önkiszolgáló fogadási lehetőségeket.

A húszesztendős Tippmixen és az ötéves TippmixPrón is számos új fogadási lehetőség és akció lesz elérhető, lehet majd tippelni többek között pontos gólszámra, szögletszámra is. A Tippmixpróhoz kötődve lesz elérhető az Orosz játszma online nyereményjáték, amelyen utazást lehet nyerni korábbi vb-helyszínekre. Emellett elindul az Edzők ligája nevű online menedzserjáték, amelyen saját álomcsapatokat állíthatnak össze a vállalakozó szelleműek. A keddtől elérhető lehetőséggel virtuális és valódi ajándékokat lehet majd nyerni. A játékhoz a korábbi magyar szövetségi kapitány, Dárdai Pál rövid videoüzenetekben ad majd tippeket a játékosoknak.

Kemecsei György Tippmix-szakértő elmondta, a 2014-es vb-döntő volt a legfogadottabb hazai esemény. Hangsúlyozta, tavaly november óta lehet fogadni a vb győztesére, emellett lehet tippelni a gólkirályra, a csapatok szereplésére, illetve a legtöbb, illetve legkevesebb gólt szerző együttesekre is. 

A fogadók eddigi tippjei szerint a brazilok a legesélyesebbek, hajszállal megelőzve a címvédő németeket.

Rajtuk kívül a spanyol, illetve a francia együttest tartották eddig leginkább képesnek a győzelem kiharcolására a hazai fogadók. Ismertette, a gólkirályi címre leginkább Neymart tartják esélyesnek a magyar tippelők, megelőzve Lionel Messit, Antoine Griezmannt és Cristiano Ronaldót.

A mérkőzések előtt közel száz fogadási lehetőség lesz, míg négy éve harminc volt. Meg lehet játszani például a szögletek számát, hogy páros vagy páratlan számú gól esik-e a találkozón, illetve hogy tizenegyesekkel dől-e el egy kieséses összecsapás végkimenetele. Újításként hasonló számú élő fogadási lehetőség is várja a tippelni vágyókat.

 Kemecsei György rámutatott: a 2006-os vb-n 1,6 milliárd forintot nyertek a magyar sportfogadók, négy évvel később 4,3, 2014-ben pedig 10,7 milliárd forintot fizetett ki a tornához kapcsolódóan a lottótársaság, míg a 2016-os Európa-bajnoksággal összefüggésben 11,5 milliárd forint volt össznyeremény.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!