szerző:
hvg.hu

Egy olvasói beszámoló szerint a jegybankelnök lelkesen jött ki a Bálnából, ahol valószínűleg az egyik minőségi skandináv dizájnt kínáló üzletben vásárolt valamilyen nagy méretű tárgyat.

A jegybankelnök Mercedes kisbusza végig tilosban parkolt a 444.hu olvasója szerint, amíg Matolcsy György a Bálnában vásárolt szerda délelőtt. A lap fotót tett közzé a világoskék inget és homokszínű nadrágot viselő MNB-elnökről, amikor a kocsi nyitott csomagtartójánál állt.

A 444.hu szerint Matolcsy György a Bang and Olufsen boltban vette valamit, de nem tudni, mit, mert be volt csomagolva.

A boltból kilépve arról értekezett hangosan, hogy azért vette meg pont ezt, mert a fiának nagyon bejött – számolt be az olvasó.

A hírben megjegyzik, hogy a dán cég szuper high end hangrendszereket, lejátszókat és tévéket gyárt letisztult dizájnnal, kifejezetten magas árakon.  

 

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!