szerző:
hvg.hu

Egy telenovellákat és egy humoros műsorokat adó online csatornát indítanak.

Két új digitális, interneten elérhető csatornát indít augusztustól az RTL Magyarország – írja a 24.hu a tévétársaság közlésére hivatkozva. 

A két csatorna az RTL Most! nevű, idén februárban megújult internetes platformon lesz elérhető, az egyiken telenovellákat fognak adni SzeressMost néven, míg a másik, NevessMost nevű online csatornán humoros tartalmak lesznek.

Emellett közel 300 órányi filmes tartalom is érkezik a nyári időszakra egy időszakos pop-up csatornán, mely június 15-től lesz elérhető, és amellyel a focivébé alatt főleg azokat szeretnék megszólítani, akik nem a világbajnokságot nézik. A Film+ menüpont alatt lesznek csak az online platformon látható filmek, valamint a Film+-on látható filmek is. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!