szerző:
hvg.hu

Itt vannak az eszéki komplexum látványtervei.

Elkezdődött az eszéki focicsapat új stadionjának az építése, ennek alkalmából a klub látványterveket közölt a pályáról és az edzőközpontról, amelynek a költségeibe a magyar állam is beszállt 6 millió euróval. A klub holnapjára feltöltött látványterveket az Mfor szúrta ki, és a portál azt is észrevette, hogy nem mindennapi luxus lesz az eszéki pályánál: a Mészáros Lőrinc tulajdonában levő klub VIP-vendégei szaunából és jacuzziból is élvezhetik a csapat játékát.

©

A tervek szerint a komplexum, amely a mostani 22 ezer helyett csupán 12 ezer fő befogadására lesz alkalmas, 2020-ra készülhet el – írja az Mfor –, a beruházás 10 milliárd forintnyi forrásból valósulhat meg, ennek tizede a magyar állam támogatása.

©
©
©

(via Mfor)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!