hvg.hu Vállalkozás

Így sarcolják meg a fapadosok a "hülyéket" és az óvatlanokat

Mélyen a zsebébe nyúlhat, aki többet szeretne egy fapados légitársaságtól, mint eljutni egyik reptérről a másikra, egy apró táskával. Kiszámoltuk, mennyit kérnek el az olyan extra igényekért, mint például az, hogy egy család tagjai egymás mellett ülnének, vagy nagyobb csomagot is magukkal vinnének.

Magyar Telekom Nyrt.

A flow-élmény jót tesz az üzletnek, vallják a különleges menedzserjáték fejlesztői

Elit tengerészgyalogosok, felsővezetők és egyetemisták is vannak annak a magyar-amerikai szimulátorjátéknak a felhasználói között, amelynek beosztott-karaktereit Csikszentmihályi Mihály, a flow-elmélet atyja modellezte. A FLIGBY majd 30-féle vezetői képességet, készséget fejleszt, tudtuk meg dr. Buzády Zoltántól, a program nemzetközi nagykövetétől.

hvg.hu Vállalkozás

Irodát nyitott Budapesten az olcsó buszjáratok királya

A német Flixbus Budapestre hozta regionális irodáját. Mai sajtótájékoztatójukon megtudtuk, hogyan lett a három éves startupból mára Európa legnagyobb intercity busztársasága, és hogy ez miért jó a magyar gazdaságnak és az utasoknak is.

Gyenis Ágnes Vállalkozás

Lesz olyan bliccelő, aki megretten a behajtók zaklatásától

Fel is jelentheti a jegy nélkül utazókat a MÁV, amely az utóbbi időben erőteljes behajtási módszereket vet be a bliccelőkkel szemben – közölte a társaság hvg.hu-val. Rejtély ugyanakkor, miért vette meg a társaságtól 5-10 éves követeléseit egy faktorcég, hiszen azok beszedése költséges és szinte esélytelen.

1
4 5 6 7 8
1376

A címlapról ajánljuk