A Trónok harca segített a Time Warneren

2012. május 02., szerda, 23:40 • Utolsó frissítés: 2012. május 03., csütörtök, 06:19
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

A vártnál jobb első negyedéves pénzügyi eredményről adott hírt szerdán a Time Warner.

A vártnál jobb első negyedéves pénzügyi eredményről adott hírt szerdán a Time Warner. Az újra növekvő reklámköltési hajlandóság mellett a cég Netflix-szel kötött megállapodása és mozijainak sikere is segítette a céget, amely annak ellenére tudta felülmúlni a piaci profit-várakozásokat. hogy bevételei 11 százalékkal csökkentek az előző év azonos időszakához mérten. A Time Warner 583 millió dolláros nyereséget könyvelt el az év elején, szemben a tavalyi 653 millióval, ám egy részvényre bontva a profit most is, mint tavaly 59 cent lett, mivel a társaság csökkentette részvényei számát az elmúlt év során - írta a Wall Street Journal.

A több tévécsatornát üzemeltető társaság beszámolója szerint a CNN már tavaly lemaradt a hírversenyben (a japáni földrengést és az azt követő cunamit, valamint az arab tavasz eseményeit sem tudták a nézők elvárásainek megfelelően lefedni), ám renoméjának ez sem ártott különösen. A Cartoon Network továbbra is hasít, az elmúlt időszakban az egyetlen gyerekműsorokra specializálódott amerikai csatorna volt, amelyik növekedni tudott.

Az HBO háza táján már nem ment minden ilyen gördülékenyen, a második évadjában járó, Magyarországon még csak beharangozott Befutó című sorozatot ugyanis menet közben le kellett fújni. A Dustin Hoffmann és Nick Nolte nevével fémjelzett sorozat forgatása során történt balesetek miatt több lovat is el kellett altatni, ami végül az egész produkciót hidegre tette. Nem úgy a Trónok harca, amely második évadjában már átlag 11 millió nézőt vonz a képernyők elé, s ezzel az HBO történetének harmadik legnézettebb sorozatává vált.

A Warner által jegyzett filmek közül a Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmes második része bizonyult a legnagyobb kasszasikernek. A jövő héten mutatják be Tim Burton új filmjét, az Éjsötét árnyékot, amelytől szintén sokat vár a stúdió. Az idén mutatják majd be a Hobbitot és a Chris Nolan jegyezte Batman-széria következő részét is, ami a stúdió szerint garantált kasszasiker lesz.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés
Véleménye van? Ossza meg velünk!


A Trónok harca segített a Time Warneren
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

34 magyar ötlet is indul a 46 millió forintos versenyen

Négy kontinens csapatai szállnak versenybe a nemzetközi ötletversenyen, a legtöbben Németországból, Macedóniából és Magyarországról pályáztak.

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X