Pofon a Facebook-jegyzőknek: teljesen eltűnt a nyereség

2012. május 18., péntek, 21:52 • Utolsó frissítés: 2012. május 18., péntek, 21:52
Szerző:


Címkék: ;

Igen érdekesen alakult a Facebook árfolyama az első kereskedési napon.

Igen érdekesen alakult a Facebook árfolyama az első kereskedési napon. A kibocsátási ár a megemelt ársáv felső határán, 38 dolláron volt, majd 42 dolláros nyitás után 45-ig is felszaladt a papír. Innen pár perc alatt beborították egészen a 38 dolláros kibocsátási árig, majd szárnyalni kezdett és újra 42 dollár fölé húzták.

A nap második fele aztán újra a csorgás jegyében telt, 15 perccel zárás előtt őrületes küzdelem alakult ki 38 dolláron a vevők és az eladók között. Mintha egy titkos kéz venne meg minden felkínált papírt 38-on, mert ciki lenne, ha kibocsátási ár alá esne a papír.

Az első kereskedési nap tehát már nem lesz olyan sikeres, mint maga a részvényértékesítés, s inkább az lenne meglepő, ha a jövő héten ne esne mínuszba a Facebook, melynek értékeltségi szintje nagyon durván magas.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Pofon a Facebook-jegyzőknek: teljesen eltűnt a nyereség
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Híres előadókat hozott Budapestre a Prezi és a Ustream

Híres előadókat hozott Budapestre a Prezi és a Ustream

Több mint 900 IT-fejlesztő és mérnök részvételével tart nemzetközi konferenciát Budapesten két sikeres Magyarországról indult startup, a Prezi és a...

még több hír »
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X