További üzletágakat ad el a pénzpiaci óriás

2012. április 10., kedd, 14:21 • Utolsó frissítés: 2012. április 10., kedd, 14:21
Szerző:


Címkék: ;

A HSBC Holdings mai bejelentése szerint a pakisztáni üzletág eladásával kívánják folytatni a tavaly megkezdett, a...

A HSBC Holdings mai bejelentése szerint a pakisztáni üzletág eladásával kívánják folytatni a tavaly megkezdett, a bankcsoport stratégiájának újraértékelésével járó leépítési sorozatot, írja hírlevelében a Quaestor.

A bejelentés szerint a vállalat közel-keleti részlegéhez tartozó 10 üzletág eladásával kapcsolatban folytat tárgyalásokat.

A nagymértékű visszavonulást a globális pénzpiacokról a vállalat hatékonyságnövelő céljai indokolják, melyek eredményeképpen összesen vélhetően közel 30 ezer munkahely szűnik meg.

A pénzpiaci óriás nemrég vonult vissza az orosz, chilei és lengyel lakossági banki szolgáltatások piacáról; továbbá eladta az Egyesült Államok területén működő hitelkártya-tevékenységeket végző szolgáltatásait.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés
Véleménye van? Ossza meg velünk!


További üzletágakat ad el a pénzpiaci óriás
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X