Túl meleg az új iPad, de nem ezért esett az Apple-részvény

2012. március 21., szerda, 21:32
Szerző:


Címkék: ; ;

Komoly kritikák érik a pénteken piacra dobott új iPad-et, elődjénél sokkal gyorsabban melegszik ugyanis és sok...

Komoly kritikák érik a pénteken piacra dobott új iPad-et, elődjénél sokkal gyorsabban melegszik ugyanis és sok felhasználó szerint már zavaró tartani is, annyira magas lesz a hőmérséklete tartós és komoly használat, főképp játékok futtatása alatt.

Az amerikai Consumer Reports, mely nagy tételben tesztel mindenféle terméket, hasonló következtetésre jutott, bár iPad-tesztjének pontos eredményét majd csak pár nap múlva publikálja.

Érdekes módon a piac egy darabig a füle botját sem mozdította ezekre a hírekre, egészen a mai kereskedés utolsó órájáig kitartott a lelkesedés az Apple-részvényeknél annak nyomán, hogy a vártnál jobban indult a világ legkedvelett táblagépének értékesítése.

Aztán hirtelen előjöttek az eladók, de egyelőre nem adtak magyarázatot a brókerek arra, hogy miért esett 609-ről pár perc alatt a már mínuszt jelentő 602 dollárrra a részvény a kereskedés végén. Egyelőre mezei korrekciónak tűnik a nagy felfutás után, nem érkezett semmilyen rossz hír délután.

Hagyomány és innováció generációkon át
Hagyomány és innováció generációkon át

A Ziegler Csoport immár a harmadik generáció óta működik családi vállalkozásként. A cég generációról generációra bővült, és fejlődött jelenlegi méretére.

Hirdetés
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Túl meleg az új iPad, de nem ezért esett az Apple-részvény
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X