A HVG-kiadvány 200 foglalkozást (munkakört) mutat be kilenc kategóriában: szerepelnek benne vezető irányítók, szakirányítók, beosztott irányítók csakúgy, mint szolgáltatók, irodai foglalkozásúak, agrár- és ipari dolgozók, gépirányítók és fegyveres testületiek.Szakmák könyve

Bolti ár: 2 500 Ft
Kiadónkon keresztül:  2 250Ft
Kiadónkon keresztül,
HVG-klubkártyával:  2 000Ft

Díjmentes házhoz szállítással!

Oldalak: 480
Borító:
Puha
Kiadás éve: 2006Ismertető: A HVG-kiadvány 200 foglalkozást (munkakört) mutat be kilenc kategóriában: szerepelnek benne vezető irányítók, szakirányítók, beosztott irányítók csakúgy, mint szolgáltatók, irodai foglalkozásúak, agrár- és ipari dolgozók, gépirányítók és fegyveres testületiek. Az egyes kategóriákon belül azok a szakmák kaptak helyet, amelyekben a legtöbb munkavállalót foglalkoztatják Magyarországon. HVG Zrt. foglalkozáskalauza az egyes szakmák piaci helyzetét állítja fókuszba, ennek részeként egy-egy szakmaportré tartalmazza
• a munkaerő-piaci helyzetet (álláslehetőségeket) és a jövőbeni esélyeket;
• a kereseti viszonyokat és a várható tendenciákat;
• a szakmához tartozó foglalkozásokat (munkaköröket);
• a főbb feladatköröket;
• a szükséges tudást, ismeretanyagot (végzettséget, képzettséget);
• az általában elvárt személyes tulajdonságokat;
• a munkakörülményeket (egészségkárosító tényezők).

A kiadványban a szakmák gyakorlói, művelői is nagy teret kaptak: 200 interjú mutat be egy-egy személyes életutat, a megszólalók elmondják, miért éppen azt a foglalkozást választották, hogyan látják a szakma és a saját jövőjüket, nehezen jutottak-e álláshoz, bíznak-e abban, hogy az meg is marad a számukra.

Az iskolaválasztás előtt állók számára a Szakmák könyve több mint 1000 képző intézmény címét, elérhetőségét is tartalmazza, az ott folyó képzések felsorolásával.

A Szakmák könyve a foglalkozások munkaerő-piaci értékelésével úttörő kiadvány a hazai piacon, a benne szereplő információk, megállapítások, becslések a legfrissebb hazai és külföldi kutatásokon, szakmai összesítéseken alapulnak.


Megrendelés

A megrendelt könyveket a GTR segítségével az ország bármely pontjára díjmentesen szállítjuk az Ön által megadott címre.

További információért, kérjük, hívja a 436-2045-ös telefonszámot.

Adatvédelem: A visszaküldött adatokat további akcióinkhoz is fel kívánjuk használni, de a HVG Rt. érdekeltségi körén kívül álló, illetéktelen személynek nem adjuk tovább. Ön a későbbiekben tájékoztatást kérhet adatainak kezeléséről, továbbá kérheti azok módosítását. Ha adatai további felhasználásához nem járul hozzá, kérjük, ezt jelezze kiadónknak.