Zár a Sziget: soha rosszabb finálét!
Kult

Zár a Sziget: soha rosszabb finálét!

Kész, vége, ennyi volt – de a befejezésre sem lehet panasz. Skandináv beborulás, sarkköri majmok, nagyvárosi etno punk és tunéziai posztindusztriális rock a tálcán.

Csatlós Hanna - Csányi Nikolett Kult

„A 29 évünket gyakorlatilag 2 perc alatt felülírta" – videó az Animal Cannibalsszel

Ricsipí és Qka MC annak ellenére is helyén kezeli a hirtelen jött sikert, hogy Kate McKinnonnak köszönhetően az utóbbi másfél hétben talán többen ismerték meg az Animal Cannibals nevét világszerte, mint az elmúlt 29 évben összesen. A legnagyobb szakmai elismerésnek azt tartják, hogy a legendás hiphopzenekar, a The Roots játszotta el a Yozsefvárost. A két MC-vel a Szigeten interjúztunk.

MTI Kult

Nincs pénz az Eurovízióra Izraelben

Finanszírozási problémák miatt veszélybe került a 2019-es izraeli rendezés, miután a kormány és a közmédia egymásra mutogatott az Eurovízió dalverseny várható költségei miatt.

hvg.hu Kult

Zár a Sziget: soha rosszabb finálét!

Kész, vége, ennyi volt – de a befejezésre sem lehet panasz. Skandináv beborulás, sarkköri majmok, nagyvárosi etno punk és tunéziai posztindusztriális rock a tálcán.

Csatlós Hanna Kult

Engedjünk a franciák csábításának a Sziget hatodik napján

Vuduval megbűvölt blues-koncert, elektrotangó, alternatív rock és dél-koreai testkoncert is lesz hétfőn a Szigeten, de még így is végül a francia újhullámos életérzés fog elhatalmasodni rajtunk. Kóruselőadással indítjuk a napot, és darkos elektronikával fejezzük be.

Varga Ferenc Kult

Vecsei Kinga Réta: Nem akarok olyan világban élni, ahol nincs örök szerelem

Tehetségesek, öntudatosak, karakteresek és szépek. Cikksorozatunkban bemutatjuk azokat a huszonéves színésznőket, akikre felfigyelhettünk már filmekben vagy tévésorozatokban. Húsz feltörekvő színésznőnek szegeztük neki ugyanazokat a kérdéseket, és mozgóképes tapasztalataik alapján sorba rendezve mutatjuk be őket hétről hétre.

hvg.hu Kult

Kerényi Imre útja a kultúrából a politikába

Kerényi Imre politikai pályafutása során fokozatosan sodródott balról jobbra, majd 2010 óta a Fidesz-kormányok miniszterelnöki megbízottja volt. Nevéhez fűződik az Alaptörvény díszkiadása, a Nemzeti Könyvtár sorozata és a Magyar Krónika.

Gyükeri Mercédesz Kult

Shame a Szigeten: ilyen az új rock and roll

Pofátlanul fiatalok, vigasztalhatatlanul dühösek és közben igyekeznek kedvesek lenni. A legmenőbb fiatal brit zenekarral találkoztunk a Sziget fesztiválon.

1 2 3 4 5 6 7
1837

A címlapról ajánljuk