Skandináv Ház nyílik Budapesten

Utolsó frissítés:

Szerző:

Szeptember 3-án nyílik Budapesten a Skandináv Ház, amelynek célja hogy népszerűsítse a skandináv kultúrát Magyarországon és erősítse az érintett országok közti kapcsolatokat.

Vigyázat: a Skandináv Ház egyelőre virtuális, hiszen a Skandináv Ház Alapítvány első rendezvényeinek a Budavári Művelődési Ház ad otthont (Budapest, Bem rakpart 6.), egyelőre nem létezik a ház, mint különálló épület. Az I. kerületi művelődési Házban teret szeretnének adni családi és gyerekprogramoknak, művészeti, irodalmi előadásoknak és kiállításoknak.

Nyelvtanfolyamok megszervezése is szerepel a tervek között: dán, svéd, norvég és izlandi nyelv oktatása magyaroknak, illetve magyar nyelv tanítása itt élő skandinávoknak.

A kezdeményezés célja, hogy Budapesten kialakulhatna egy olyan magyar-skandináv közösség, amelynek keretében érdekes programokon vehetnek részt az ott élő skandináviai emberek és a Skandináviához kötődő magyarok.
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X