szerző:
hvg.hu

Már most lehet szavazni, hogy kik azok a külföldi fellépők, akiket szívesen látnának a jövő évi fesztiválon a szigetlakók - áll a Sziget fesztivál közleményében.

Bár az idei rendezvény csak nemrég ért véget, a szervezők már a jövő évit készítik elő. A jubileumi, 15. Sziget 2007-ben augusztus 8. és 15. között várja a látogatókat. Szavazni a rendezvény hivatalos weblapján lehet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
MTI Itthon

Ujhelyi szerint a Sziget zászlóshajó

A fesztiválturizmus támogatását és a Sziget kiemelkedő turisztikai jelentőségét hangsúlyozta Ujhelyi István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára a Sziget Fesztiválon tett látogatása alkalmával.

Hét nap

IZGALOMMENTES SZIGET

Elmaradt az immár szokásos, szombatra várt telt ház az idei Sziget Fesztiválon - így is 63 ezren szórakoztak a...

hvg.hu Fesztivál

Sziget 2006: hétvégi bulifotók!

Kövesse webkameránk képein élőben a HVG Café buliját! Kameránkon kívül fotósaink is kint vannak a szigeten, napi 50-60 kép között böngészhetnek a hvg.hu szigetes fotóblogján.

MTI Itthon

Fejenként csak 1-2 ezer forintot költöttünk a Szigeten?

A legtöbb magyar ezer és kétezer forint között költött naponta az idei Szigetre látogatók közül, de sokan 5000 forintot is kiadtak egy nap alatt - derült ki a Felsőoktatási Kutatóintézet által tíz éve folyamatosan végzett felmérés idei adataiból.