szerző:
life-style.hu

Kétségtelenül az idei évad egyik legérdekesebb sorozatát hozza el nekünk az HBO jövő hét elejétől; a Maffiózók sikere után ismét a gengszterek világa csábítja majd a nézőt a tévé elé. Enoch „Nucky” Thompson élete eleve jó alapnak ígérkezik, de a megvalósítás minden képzeletünket felülmúlta.

Nem sokan vették a lapot, amikor az HBO hazai kampánya keretében az utcán népszerűsítette a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó című sorozatot, határozottan kijelentve, hogy január 10-től szesztilalom lesz nálunk is. Az egyébként igen ötletes beharangozó láthatóan nem érintette meg mélyen az utca emberét (vagy csak ügyesen kivágták a pánikrohamos poharazgatókat), de nem is ez a lényeg. A True Blood: Inni és élni hagyni, és a Spartacus: Vér és homok merész jelenetei után az sem túl meglepő, hogy a Gengszterkorzó is kifejezetten a 18-as karikára hajt, bőven akad benne véres jelenet, és természetesen néhány igen pikáns képsor is. Paz de la Huerta például egy igen sokat mutató szexjelenettel kényezteti a férfi nézőket (vajon ő fanszőrzetparókát használt a forgatáson?), de Kelly MacDonalddal közös szerelmi képsora is alkalmas a nyugalom megzavarására.

A folytatást és a videókat ide kattintva érheti el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!