szerző:
hvg.hu

2012 áprilisában mutatják be James Cameron Titanic című filmjét 3D-ben. A napokban a YouTube videomegosztón is megjelent az előzetes.

Nagy kasszasiker volt 1997-ben James Cameron romantikus katasztrófafilmje, a Titanic, ami világszerte több mint 1,8 millió dollár bevételt termelt. Tizennégy Oscar-díjra jelölték, ebből tizenegyet bezsebelt, többek között a legjobb filmnek járó aranyszobrocskát is, Cameron pedig hazavihette a legjobb rendezőnek járó elismerést. A film főcímdala, a My Heart Will Go On - James Horner és Will Jennings szerzeménye -, melyet Céline Dion énekelt, megkapta a legjobb eredeti filmdalnak járó Oscart.

2012 áprilisában, a Titanic katasztrófájának századik évfordulója alkalmából megérkezik a mozikba a film 3D-s változata, melyből egy kis ízelítő - valójában kedvcsináló, emlékidéző videó - már felkerült a YouTube-ra.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!