szerző:
life-style.hu

A kedd esti tévéműsorból ezúttal egy izgalmas futballmeccset, egy kiváló bűnügyi akciófilmet és az elmúlt évek egyik legfélelmetesebb horrorfilmjét ajánljuk olvasóinknak.

A Bajnokok Ligája soron következő mérkőzését, amely során az Arsenal FC és az AC Milan méri össze újra erejét, nem is szükséges különösebben ajánlanunk a sport és a futball rajongóinak. Ben Affleck nem csak a Tolvaj városa főszerepében, de forgatókönyvírójaként és rendezőjeként is derekasan helytállt, míg Oren Peli az elmúlt évek egyik legijesztőbb horrorfilmjét forgatta le Parajelenségek címmel. További részletek a Life-Style.hu oldalon.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!