szerző:
hvg.hu

A Die Hard ötödik részének előkészületén már hetek óta dolgozik a stáb egy része, mintegy 3-400 magyar szakember - írja a Blikk. A stáb a négyes metró egyes szakaszain is szeretett volna forgatni, de erről még nem született megállapodás.

Bár még nem született megállapodás, a Blikk úgy értesült, a Die Hard 5. egyes akciójeleneteit az épülő négyes metró Tétényi úti állomásán, és az alagutakban is forgathatnák.

A lap ezzel kapcsolatban megkereste Pető Szabolcsot, a DBR Metró Projektigazgatóság szóvivőjét, aki így nyilatkozott: "a produkció részéről felmerült ennek a lehetősége, de végül nem került sor ilyen megállapodásra".

A film összköltségvetése egyébként 25 milliárd forintra rúg majd, állítólag ebből 14 milliárdot költenek el nálunk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!