Rajzfilm készül Yvonne-ról, az elszökött tehénről

2012. április 13., péntek, 08:21 • Utolsó frissítés: 2012. április 13., péntek, 08:33
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megfilmesítik Yvonne, a hetekig tartó szökésével az elmúlt évben világhírnévre szert tevő bajor tehén kalandjait.

A nem mindennapi tehénről 2014-re készül el az animációs film Cow On The Run (Tehén szökésben) címmel - mondta el csütörtökön Michael Aufhauser, az Aiderbichl birtok tulajdonosa. Yvonne innen szökött meg 2011 májusában. 

Max Howard producer szeptemberben jelent meg a birtokon, februárban pedig alá is írták a szerződést. Az ötlet a Papa Löwe müncheni produkciós cégtől származik, amely Howarddal együtt harmincmillió euróval támogatja a projektet. 

Yvonne, az elkóborolt tehén

Fotó:

A filmkészítők szemében Yvonne igazi legendává vált. "Yvonne a Loch Ness-i szörnnyel és a jetivel került egy kalap alá. A tehén, aki szarvas akart lenni, igazán nem mindennapi dolog" - mondta el Aufhauser. 

A tulajdonos örült, hogy nem kell Yvonne-nak kamerák elé állnia, és újra elmennie az események helyszínére. Mint mondta, ebbe nem egyezett volna bele, de mivel animációs film készül, Yvonne háborítatlanul pihenhet a farmon.

A tehén 2011 májusában a felső-bajorországi vágóhíd felé tartó úton lépett meg, és bevetette magát az erdőbe. Yvonne nemzetközi hírnévre tett szert, Japántól Indián át Amerikáig mindenhol bekerült a hírekbe. 

Állatvédők heteken át hiába kutattak Yvonne után. A csaknem száz napon át tartó keresés szeptemberben ért véget, amikor Yvonne "magát feladva" betért egy udvarba. Az állat tulajdonosának munkatársai befogták a tehenet, majd Deggendorfban helyezték el, ahol békében él ma is.


Rajzfilm készül Yvonne-ról, az elszökött tehénről
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X