szerző:
hvg.hu

Jótékonysági rendezvényt szerveznek csütörtökön este a Bálint Házban a szociálisan hátrányos helyzetű és roma gyerekek fejlesztését, integrálását segítő Igazgyöngy Alapítvány megsegítésére.

Jótékonysági rendezvény lesz csütörtökön este az Igazgyöngy Alapítvány megsegítésére a Bálint Házban Budapesten. Az alapítvány kiemelten közhasznú civil szervezet, melynek elsődleges célja az alapfokú művészeti oktatás, a tehetséggondozás, a szociálisan hátrányos helyzetű és roma tanulók fejlesztése, integrációjuk elősegítése és továbbképzések szervezése. (L. Ritók Nóra, az alapítvány vezetője a hvg.hu-n vezeti blogját).

A rendezvényen többek között felolvasnak a Katona József Színház színészei és Palya Bea is zenélni fog. Az est házigazdája Dávid Ferenc, a Tilos rádió kurátora és műsorkészítője. Az esemény Facebook-oldalát itt érheti el.

A Bálint Házban április 22-ig láthatóak az Igazgyöngy Alapítvány képzésében résztvevő gyerekek képei. A belépő jelképes 700 Ft lesz, amit bárki kiegészíthet további adományokkal is. A bevételt teljes egészében az Igazgyöngy Alapítványnak adják át a szervezők.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!