Saját zenéjére tért magához Robin Gibb

2012. április 24., kedd, 17:19
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Saját szerzeményének dallamára ébredt fel a kómából Robin Gibb, a Bee Gees együttes egykori énekes-dalszerzője, akinek korábban alig tíz százalék túlélési esélyt adtak az orvosok.

A 62 éves zenész több mint egy hete esett kómába, és múlt szombaton tért magához. Gibb első klasszikus művének, a Titanic áldozatainak emlékére írt rekviemjének a dallamaira tért magához – ezt mondta a zenész fia, Robin-John Gibb.

Az énekes tüdőgyulladást kapott, emiatt a londoni központi kórházba került, így nem tudott részt venni a fiával közösen komponált Titanic-rekviem londoni premierjén sem. Gibb régóta rákban szenved, egy daganatot el is távolítottak a vastagbeléből, majd márciusban ismét megműtötték.

Fia szerint a szakemberek kevesebb, mint tíz százalék esélyt adtak Gibbnek a túlélésre. Családtagjai azonban kitartottak mellette, és minden nap beszéltek hozzá, illetve Bee Gees-nótákat játszottak le neki. A zenész orvosa szerint Gibb teljesen öntudatánál van és képes beszélni is.


Saját zenéjére tért magához Robin Gibb
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
  • Tovább romlott a bankok jövedelmezősége

    A bankszektor tavaly 217,6 milliárd forint, az előzi évinél 8,1 százalékkal kisebb adózott nyereséget ért el az előzetes adatok szerint - derül ki a PSZÁF honlapján...

  • HVG Hetilap Egyszer hopp

    A vártnál jobban növekvő pénztári vagyonoknak köszönhetően akár 100 milliárd forintot is bevihetnek az államkasszába a tb-rendszerbe tavaly visszatért tagok.

  • HVG Hetilap Kapunyitogatók

    Segítene a magánnyugdíjkasszák idősebb tagjain, ha az Országgyűlés újra kaput nyitna az állami nyugdíjrendszerbe.

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X