Rasszista reklámot csinált Ashton Kutcher?

2012. május 03., csütörtök, 13:33 • Utolsó frissítés: 2012. május 03., csütörtök, 15:05
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Visszavontak egy online reklámot, amelyben Ashton Kutcher indiai férfit alakít, mert egyes nézők rasszistának nevezték a hirdetést.

A 34 éves amerikai színész a Popchips új reklámarcaként négy rövid reklámklipben alakított négy különböző, jellegzetes karaktert. A hirdetések közül csak az ellen érkezett panasz, amelyben a barna bőrűre maszkírozott Kutcher egy Rádzs nevű bollywoodi producert játszik, aki "a szerelmet keresi".

Rasszista reklámot csinált Ashton Kutcher?
Szerző:Youtube.com
További videók

A Popchips szóvivője elmondta: a reklámot kifejezetten azzal a céllal készítették, hogy a paródiák vidámságot fakasszanak, nem volt szándékukban sem sztereotípiákat gyártani, sem bárkit is megsérteni. Vállalata reméli - tette hozzá a szóvivő -, hogy az emberek megértik, milyen szellemben készült a produkció, és tetszeni fog nekik.

A további három reklámvideó, amelyekben a Két pasi meg egy kicsi új sztárja divatőrültet, drogfüggőt és tetovált motorost alakít, fennmaradt a világhálón. Kutcher egyelőre nem szólalt meg az ügyben.


Rasszista reklámot csinált Ashton Kutcher?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X