Rasszista reklámot csinált Ashton Kutcher?

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: reklám; Ashton Kutcher; rasszista;

Visszavontak egy online reklámot, amelyben Ashton Kutcher indiai férfit alakít, mert egyes nézők rasszistának nevezték a hirdetést.

A 34 éves amerikai színész a Popchips új reklámarcaként négy rövid reklámklipben alakított négy különböző, jellegzetes karaktert. A hirdetések közül csak az ellen érkezett panasz, amelyben a barna bőrűre maszkírozott Kutcher egy Rádzs nevű bollywoodi producert játszik, aki "a szerelmet keresi".

A Popchips szóvivője elmondta: a reklámot kifejezetten azzal a céllal készítették, hogy a paródiák vidámságot fakasszanak, nem volt szándékukban sem sztereotípiákat gyártani, sem bárkit is megsérteni. Vállalata reméli - tette hozzá a szóvivő -, hogy az emberek megértik, milyen szellemben készült a produkció, és tetszeni fog nekik.

A további három reklámvideó, amelyekben a Két pasi meg egy kicsi új sztárja divatőrültet, drogfüggőt és tetovált motorost alakít, fennmaradt a világhálón. Kutcher egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X