szerző:
MTI

Amatőrök, pályakezdők és profik játékfilm-ötleteit várja a Magyar Nemzeti Filmalap május 7-e és június 6-a között.

A pályázók több ötletet is beküldhetnek: a szervezők filmötletenként legfeljebb háromoldalas, 8000 karakteres leírást várnak e-mailen, valamint egy adatlapot is ki kell tölteni - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap pénteken.

Az egyebek mellett történelmi film, kalandfilm, vígjáték, krimi és thriller műfajú egész estés játékfilmek alapjául szolgáló filmötletek közül a filmalap forgatókönyv fejlesztési részlege válogatja ki a legjobbakat.

A pályázat kiírója a legjobb ötleteket forgatókönyv fejlesztési pályázatán előzetesen támogatottnak nyilvánítja, a forgatókönyv fejlesztéséhez szakmai hátteret biztosít.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!