Obama volt beszédírója az NBC-nek ír sorozatot a Fehér Házról

2012. május 09., szerda, 12:52
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az elnöki család életéről szóló tévésorozaton dolgozik Barack Obama elnök korábbi beszédírója, Jon Lovett.

A szerzőt az NBC tévécsatorna bízta meg az 1600 Penn című tévésorozat megírásával, a BBC szerint a Modern család rendezőjét, Jason Winert ugyancsak szerződtették a műsorhoz.

A Fehér Ház címe után elnevezett sorozatban Bill Pullman játssza az elnököt, Jenna Elfman pedig a first ladyt alakítja. Az NBC kezdetnek 13 epizódot rendelt a szituációs komédiából.

Lovett, aki executive producerként is közreműködik a széria képernyőre kerülésében, három évig írta Obama beszédeit, majd tavaly szeptemberben vette az irányt Hollywood felé. Novemberben arról beszélt a Hollywood Reporter című szaklapnak, hogy a sorozat nem valóságos események nyomán készül.

Mint hangsúlyozta: a történet középpontjában egy kaotikus elnöki család áll, amihez Obama családja nyilvánvalóan nem szolgálhatott példával - idézte az írót szerdán a bbc.co.uk.

 


Obama volt beszédírója az NBC-nek ír sorozatot a Fehér Házról
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X