szerző:
hvg.hu

Végleg megszűnik a Heti Hetes című műsor az RTL Klubon - erősítette meg a Blikknek a lap információját a műsor főszerkesztője és producere, Ónodi György. A lap szerint a műsor szereplői a jövő heti, 500. adáson búcsúznak el a nézőktől. A 13 éve tartó sikerszéria a Blikk szerint gazdasági okokból tűnik el a képernyőről, mert bár gyakran megverte az ellene indított Hajdú Péter-féle Frizbit, túlságosan sokba került a csatornának.

"Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább" - erősítette meg a Blikknek a lap információit Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője és producere.

"El kell fogadnom az indoklást, hogy valóban gazdasági és nem politikai döntés született. A téli szünet intő jel volt a számunkra, mostanra pedig beigazolódott a gyanú. Az 500. adást így nem ünnepeljük meg. Ha valaki úgy készül a születésnapjára, hogy tudja, az az utolsó, akkor nincs oka ünnepelésre" - tette hozzá a producer.

Az utolsó két adáson a klasszikus csapat, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepel majd - mondta a lapnak Ónodi.

Egy eheti YouTube-videóból szintén arra lehet következtetni, hogy a jubileumi adás lesz az utolsó - írja a Comment blog.

A Heti hetes felett régóta megkongatták a vészharangot - teszi hozzá a Blikk. Tavaly ősszel az RTL Klub több műsorát is megszüntették, ám a csatorna egyik zászlóshajójának számító beszélgetős show-t akkor csak kényszerszabadságra küldték. Márciusban visszatértek a hetek, most azonban a lap szerint a teljes háttérszerkesztőséget is felszámolják.

A Heti hetes megszűnése a Blikk szerint több szereplőt is érzékenyen érint. Három évtizedes folyamatos szereplés után eltűnik a képernyőről Bajor Imre, akinek így csak az Operettszínház marad. Gálvölgyi János estéi így is foglaltak lesznek, elsősorban a Madách Színházban láthatja őt a közönség. Hernádi Judit pedig színpadi munkái mellett a Csillag születik zsűrijében is jelen lesz, akárcsak Hajós András.

Farkasházy Tivadart a Heti hetes tette képernyős emberré, kérdés, mikor lesz újra látható valamilyen műsorban. A jelenleg a Marslakók című, m1-en futó tévésorozat kreatív producereként is dolgozó Jáksó László 11 év után búcsúzik a képernyőtől - teszi hozzá a Blikk.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!