szerző:
hvg.hu

Idő előtt ért véget a magyarországi Éden hotel formátumhoz hasonló Hotel Paradise cseh-szlovák valóságshow forgatása Dominikán. Nem sokkal a döntő előtt ugyanis egy fegyveres nő tört be az épületbe és megfenyegette a stábot, valamint Rado Štefanov producert. A versenyzők becsomagoltak és hazamentek.

A tévéműsor stábja átértékelte a történteket, és arra jutott, hogy inkább Európában folytatják az adást, a versenyzőkkel együtt Martina Gavriela műsorvezető és a stáb is visszautazott a kontinensre - írja a bumm.sk szlovákiai magyar nyelvű híroldal. A fegyveres asszony egyébként állítólag az épület tulajdonosa.

A Hotel Paradise adásait egy dominikai hotelben forgatták három hónapig, és már csak egy hét maradt hátra a fináléig. "A forgatást megszakítottuk, de a valóságshow történéseit ez nem befolyásolja, a történet zavartalan marad. Dominikában már csak a döntőt akartuk leforgatni, így hazai kulisszák között kerül rá sor" - fejtette ki az aktuality.sk hírportálnak a Joj televízió PR-menedzsere, Perla Žinčíková.

A televízió igazgatója, František Borovský az incidenssel kapcsolatban elmondta, a stábból senkinek sem esett bántódása, és a szerződés feltételeit is betartották. A Joj a dominikai konzullal és a rendőrséggel együttműködve tisztázza az eset körülményeit.