Fegyveres vetett véget a cseh-szlovák Éden hotel forgatásának

2012. május 16., szerda, 19:56 • Utolsó frissítés: 2012. május 16., szerda, 20:23
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Idő előtt ért véget a magyarországi Éden hotel formátumhoz hasonló Hotel Paradise cseh-szlovák valóságshow forgatása Dominikán. Nem sokkal a döntő előtt ugyanis egy fegyveres nő tört be az épületbe és megfenyegette a stábot, valamint Rado Štefanov producert. A versenyzők becsomagoltak és hazamentek.

A tévéműsor stábja átértékelte a történteket, és arra jutott, hogy inkább Európában folytatják az adást, a versenyzőkkel együtt Martina Gavriela műsorvezető és a stáb is visszautazott a kontinensre - írja a bumm.sk szlovákiai magyar nyelvű híroldal. A fegyveres asszony egyébként állítólag az épület tulajdonosa.

A Hotel Paradise adásait egy dominikai hotelben forgatták három hónapig, és már csak egy hét maradt hátra a fináléig. "A forgatást megszakítottuk, de a valóságshow történéseit ez nem befolyásolja, a történet zavartalan marad. Dominikában már csak a döntőt akartuk leforgatni, így hazai kulisszák között kerül rá sor" - fejtette ki az aktuality.sk hírportálnak a Joj televízió PR-menedzsere, Perla Žinčíková.

A televízió igazgatója, František Borovský az incidenssel kapcsolatban elmondta, a stábból senkinek sem esett bántódása, és a szerződés feltételeit is betartották. A Joj a dominikai konzullal és a rendőrséggel együttműködve tisztázza az eset körülményeit.


Fegyveres vetett véget a cseh-szlovák Éden hotel forgatásának
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

Jön az új, de nagyon más vámpírfilm

A hétvégén véget ért Titanic Fesztiválon bemutatott filmek legegyénibb és legbizarabb filmjét,a Valahol Angliábant, illetve a kultrednező Jim...

még több hír »
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X